Servicii

1. Extractia pietrisului si nisipului (fabricare si comercializare agregate naturale)

Oferim spre vanzare produse de agregate minerale, asiguram transportul cu mijloace de transport proprii.

2. Constructii de cladiri si lucrari de geniu

Realizam constructii de cladiri, dar si alte lucrari legate de acest domeniu. Ca referinta a constructiilor de cladiri, fiind ceea mai mare realizare a firmei noastre, prezentam:

Constuirea hotelului Salis, loc. Turda, jud. Cluj, anul de constructie 2014-2016.

Realizam lucrari de reabilitate rezervoare. Mai jos sunt prezentate cateva dintre lucrarile realizate:

  • Lucrari de reabilitare si extindere statie de epurare Zalau
  • Extindere retele apa si si canalizare in cadrul obiectivului „Reabilitare conducte de aductiune, extindere retele de apa,potabila si canalizare ,statii de pompare ape uzate si conducte de refulare Sighisoara/Cristuru Secuiesc”
  • Lucrari de instalatii hidraulice pentru rezervoare reabilitate si lucrari pe conducta de aductiune Gilau – Cluj – Napoca, in cadrul obiectivului “ Reabilitare rezervoare si Reabilitarea interioara a conductei de aductiune Gilau – Cluj Napoca”.

3. Lucrari de canalizare menajera si fluviala precum si lucrari de alimentare cu apa
Realizam lucrari de alimentare cu apa (atat pentru apa potabila, cat si pentru apa uzata) si canalizare:

  • Lucrari de alimentare cu apa si canalizare – Loc.Tg. Mures – Antreprenor general: S C Swietelsky Epito KFT Budapesta – Sucursala Tg. Mures, Beneficiar: Compania de apa Tg. Mures;
  • Lucrari de alimentare cu apa si canalizare – Loc. Cluj – Napoca - Antreprenor general: Grup 4 Instalatii Cluj, Beneficiar: Compania de apa Somes Cluj;
  • Lucrari de alimentare cu apa si canalizare – Loc. Turda – Antreprenor general Grup 4 Instalatii Cluj – Beneficiar Compania de apa Turda;

4. Lucrari de instalatii sanitare si montaj echipamente si instalatii de utilaje tehnologice

In cadrul firmei noastre realizam confectii din inox, dar si lucrari de sudura in mediu de argon la materialele din inox.

Mai jos sunt prezentate cateva dintre lucrarile realizate de catre firma noastra:

  • Lucrari de executie a confectiilor din inox si montajul tehnologic a trei statii de epurare, respectiv Statia de epurare ape uzate Jibou, Statia de epurare ape uzate Cehu Silvaniei si Statia de epurare ape uzate Simleul Silvaniei, in cadrul obiectivului cadrul proiectului intitulat “ Extinderea si reabilitarea sistemelor de apa si apa uzata din judetele Cluj/Salaj”  
  • Lucrari de sudura in mediu de argon la materialele din inox inclusiv asigurarea materialelor necesare procesului de sudura in cadrul obiectivului “Reabilitarea si extinderea statiilor de epurare Simleu Silvaniei,Jibou,Cehu Silvaniei “.

5. Fabricare de nisip si agregate naturale, prefabricate din beton 

6. Activitati de proiectare, urbanism, inginerie si alte servicii tehnice

Echipa noastra realizeaza activitati de proiectare, urbanism, inginerie, consultanta tehnica legate de acestea si alte servicii tehnice.

Ca si referinta avem : Lucrarile de proiectare apa si canalizare – Beneficiar: Kaufland Romania SA;

7. Debitari prin tehnologia waterjet

Pentru mai multe detalii legate de acest serviciu, puteti accesa site-ul  www.mbaabsolut.ro


Galerie foto